Pain au chocolate deluxe

 
Typ livets bästa bakverk! Allt det som jag älskar - choklad, nutella och mandelmassa i en rulle av smördeg. MUMS! Det har varit en tradition sedan många år att jag bakar dessa på min födelsedag. Och såhär gör jag dom:
 
Ingredienser:
 
Ett paket med frysta smördegsplattor
Nutella
Mjölkchoklad
Mandelmassa 
Ägg till pensling
Mandelspån
 
Gör så här:
 
Tina upp smördegsplattorna. Sätt ugnen på 225 grader. Dela smördegsplattorna i tre delar för lagom storlek. Bre på nutella, ha på hackad/riven mandelmassa och mjölkchoklad (en halv ruta brukar bli lagom). Rulla sedan ihop smördegsplattorna och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med uppvispat ägg och ha på mandelspån. Grädda i 225 grader i ca 5-10 minuter. 
 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback